Goed beschermde handen

Een van de belangrijkste beschermingsmiddelen bij het rijden op de motor, naast dat ze bescherming moeten bieden aan je handen moeten ze ook comfortabel zitten. Je moet er makkelijk gas mee kunnen geven en koppelen, te strakke handschoenen zitten niet lekker en belemmeren je in het motor rijden. Met Alpinestars handschoenen heb je niet alleen veilige en comfortabele handschoenen, ze zien er ook nog eens flitsend en sportief uit. Voor zowel winter als zomer vind je bij voordeelhelmen.nl geschikte handschoenen.

alpinestars handschoenen

Verschillende modellen handschoenen

Wanneer je Alpinestars handschoenen zegt heb je het direct over veel verschillende modellen handschoenen voor op de motor, leren handschoenen voor de winter maar ook luchtige handschoenen van textiel voor in de zomer. Ben je een echte motor fan en rijd je ook in slecht weer, dan zijn er natuurlijk ook waterdichte handschoenen om droge handen te houden tijdens het motorrijden. Welk model je ook zoekt, elk model is CE gekeurd dus heb je altijd een veilige handschoen voor op de motor.

Luchtdoorlating voor de zomer

Leren handschoenen zijn voor de zomer in de meeste gevallen te warm, wil je geen zweethanden hebben tijdens het rijden dan zijn zomer modellen ideaal. Deze zijn gemaakt van een luchtdoorlatende stof, vaak hebben de handschoenen ook geen regenvoering. Het materiaal wat gebruikt is kun je zien als een soort gaas materiaal wat zorgt voor de perfecte circulatie van de lucht. Wat voor handschoenen je ook zoekt, met Alpinestars handschoenen heb je altijd het geschikte model voor zomer en winter.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *