Jouw Droomauto

Meeste mannen hebben wel een droomauto of iets in die richting. Als jouw droomauto bijvoorbeeld een Ford raptor f150 of een Ford Mustang SHELBY GT-350 is, heb ik de perfecte website voor jou gevonden. V8Supercars.nl is een geweldig mooie website met nog veel mooiere auto’s van elk kaliber. Voor ieder wat wils bij V8Supercars: groot, klein, snel, sterk, oud en nieuw. En als de website voor jou niet goed genoeg is, ga dat gerust een kijkje nemen bij hun vestiging in Gouderak. V8Supercars heeft een geweldig mooi en schoon pand, met allerlei geweldige auto’s zowel binnen als buiten.

Werkplaats

Ford

Ben je weer toe aan een Apk keuring? Of misschien een airco controle, wielenwissel, klein of groot onderhoud nodig? Bij V8Supercars kan je terecht voor allerlei soorten onderhoud voor Amerikaanse auto’s, klassiek of modern, klein of groot? V8Supercars kan alle klussen aan. Ook doet het bedrijf aan custom projects, zo hebben ze zelf al 4 custom projects te koop: Bigass Bos, Fatass Bos, Badass Bos en B4 Bikes. Misschien hebben je computers een update nodig? Ook dat kan bij V8Supercars. Zoals je al hoort zijn de mogelijkheden eindeloos bij V8Supercars, gevestigd in centraal Nederland.

Personeel

Vervoer

Van vriendelijk personeel is bij V8Supercars geen gebrek, met een lach ontvangt het personeel je en zo zwaaien ze je ook weer uit. Vanaf het moment dat je binnenkomt tot het moment dat je weer weg gaat wordt je goed behandelt door alle personeelsleden. Wat ook echt heerlijk is, is de sfeer zodra je binnenkomt, je ziet enthousiaste werknemers gelijk voor je klaar staan en het andere werk uit hun handen laten vallen om jou te helpen. Ze hebben echt een V8Supercrew bij V8Supercars. Elke werknemer is vastberaden om jouw droomauto wens werkelijkheid te maken.

Dit vind je misschien ook leuk...