24 januari 2022

Milieuvriendelijk de weg op

2 min read
e-Chopper

Wil jij snel en eenvoudig naar je eindbestemming zonder vast te staan in het verkeer, dan is een e-Chopper echt iets voor jou. Zuinig en zonder helm rijd je naar je werk, of in je vrije tijd een ritje maken om lekker te ontspannen. Zonder helm want dat is niet nodig, volledig elektrisch dus belast je het milieu ook niet met CO2 uitstoot. En wie denkt dat een elektrisch model suf is heeft zeker een Spyder Wheelz chopper nog niet gezien, verkrijgbaar in verschillende stoere kleuren.

e-Chopper

Grote actieradius

Dat je snel stil komt de staan hoef je niet bang voor te zijn met een e-Chopper, de accu heeft maar liefst een actieradius van 70 km. Omdat deze ook van de chopper af te halen is, kun je hem eenvoudig op de plaats van bestemming nog opladen als dit nodig is. Het enige wat je nodig hebt is een normaal stopcontact, slechts een paar uur later is je accu weer vol waardoor je er weer lekker mee kunt rijden. 

Kies voor je eigen model

Een e-Chopper van Spyder Wheelz is er in twee varianten, de normale Regular Edition en de stoere Black Edition. Bij de laatstgenoemde zijn verschillende onderdelen in stoere kleuren die je zelf kunt kiezen, de velgen zijn ook in de mooie zwarte kleur. Bij de Regular Edition zijn alleen de spatborden voorzien van een andere kleur, ook deze kleuren kun jij zelf kiezen. Verder zijn de modellen gelijk van elkaar dus op beide modellen steel je de show op de weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *