Mini Countryman velgen

Sinds 2010 behoort de Mini Countryman tot ons dagelijkse verkeer. Sinds de start van de productie in dat jaar is het eigenlijk alleen maar crescendo gegaan met de auto die nog steeds geproduceerd wordt overigens. De Countryman mag er zijn. De auto heeft een robuuste uitstraling en is met vier afzonderlijke stoelen en als vijfzitter beschikbaar. Met de originele Mini Countryman velgen is het plaatje compleet.

Rijd met de originele Mini Countryman velgen

Als je dan toch investeert in de Countryman van Mini, zorg dan dat je altijd de originele Mini Countryman hebt. Natuurlijk kun je uit de voeten met replica’s, het is toch zichtbaar dat het niet de originele velgen betreft en daarmee doe je de Countryman echt tekort. Bovendien is de kans op schade aan namaak-velgen groter dan wanneer je met de originele Mini Countryman velgen rijdt. Laat de velgen in elk geval geen sluitpost op de begroting zijn.

De velg wordt ten onrechte onderschat

Wat dat betreft wordt de velg ook nogal eens onderschat. De velg namelijk, bepaalt toch voor een groot deel de uitstraling van de auto en kan veel doen. Bedenk maar eens hoe jouw Countryman er uit zou zijn met plastic wieldoppen bijvoorbeeld. Dan maak je de auto zeker voor de helft minder aantrekkelijk. Het is met velgen niet anders. Bovendien verdient de Countryman het ook echt. De auto heeft uitstraling en is beschikbaar in drie benzine- en twee dieselmotoren. De auto is solide en veilig en scoorde al eens het maximaal aantal van vijf punten voor veiligheid. Met de bijzondere variant- de Countryman John Cooper Works WRC- doet Mini al enige tijd en met succes mee aan de wereldkampioenschappen rally. Ondertussen is de invloed van BMW, waartoe de Mini familie tegenwoordig behoort, meer en meer zichtbaar geworden in de auto en in de velgen. Want BMW houdt ook van alleen de mooiste velgen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *