24 januari 2022

Scooter 3 wielen

2 min read

Bent u op zoek naar een elektrische scooter? Naast de traditionele scooters, bestaan er ook scooters met 3 wielen. Het 3e wiel veranderd niet alleen het ontwerp van de scooter, maar zorgt ook voor verbeterde stabiliteit, en is veel leuker om op te rijden! Bij Fast & Furious kan u ieder type scooter met 3 wielen kopen, tegen een scherpe prijs! Daarnaast kan u de scooter ook uitrusten met allerlei accessoires, die u wilt! Vervolgens wordt de scooter gemakkelijk direct naar uw huis geleverd! Een aantal modellen zijn zelfs beschikbaar zonder helm of rijbewijs!

Fast & Furious: Voor uw scooter 3 wielen

Op onze website vind u allerlei scooters met 3 verschillende wielen. Zo kan het voertuig 2 achterwielen hebben, of zelfs 2 voorwielen! Bij ons kan u deze scooters tegen een scherpe prijs direct bij uw voordeur laten bezorgen! Van scooters zonder rijbewijs of helm, tot volwaardige brommobielen met 3 wielen, wij hebben het allemaal!

Wij bieden elektrische scooter met 3 wielen aan in verschillende modellen:

  • 2 voorwielen
  • 2 achterwielen
  • Brommobielen

Scooters met 2 achterwielen zijn vaak brommobielen of scootmobielen. Deze voertuigen blijven rechtop staan als u stilstaat, en zijn goed geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. De scootmobielen zijn echter geschikt voor iedereen, en iedereen mag op deze scooter 3 wielen rijden. Hiervoor heeft u zelfs geen rijbewijs of helm nodig! Daarnaast zijn ze ook nog volledig te customizen, zodat u een scootmobiel krijgt met optimaal comfort.

Scooters met 2 voorwielen zijn volledig anders. Dit zijn vaak elektrische brommers, scooters of steps. Deze voertuigen hebben een compleet ander rijgedrag, en zijn veel dynamischer en sportiever. U kan sneller door de bocht, zonder te vallen. Ook is rijcomfort optimaal, omdat beide wielen zijn voorzien van een schokbreker.

Onze brommobielen zijn elektrische scooters met 3 wielen, waar een cabine zit om de zitruimte heen. Hierdoor kan u comfortabel rondrijden in de regen, zonder dat u nat wordt. Deze modellen kunnen ook uitgerust worden met de nieuwste opties en de leukste extra’s, zoals een bekerhouder of bluetooth verbinding.

Bekijk nu snel de verschillende opties en vind de beste scooter met 3 wielen die bij u past! Ons grote aanbod aan elektrische 3-wielers zorgt er voor dat wij altijd iets voor u hebben. Daarnaast wordt het ook nog recht voor uw deur geleverd!

Elektrische scooter 3 wielen

Waarom zou u kiezen voor een elektrische scooter? Het antwoord is simpel: Het is een stuk goedkoper. Een gemiddelde scooter met een benzine blok rijd gemiddeld 1 op 33. Dat betekent dat u 3 liter benzine nodig heeft om 100km te rijden. Met een benzineprijs van 1.80, komt u op een bedrag van 5,40 per kilometer. Een elektrische scooter is echter veel goedkoper! Voor maar 50 cent aan elektriciteitskosten kan u al snel 100km rijden!

Bent u dus op zoek naar een scooter met 3 wielen? Dan bent u bij Fast & Furious aan het juiste adres. Door onze online webshop kan u gemakkelijk uw scooter online bestellen, en indien u dit niet fijn vind, kan u altijd nog gewoon onze fysieke winkel bezoeken, en uw scooter daar kopen!

Meer verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *