Verkoop online je auto tegen de hoogste verkoopprijs

Wanneer u uw auto online wil verkopen wilt u daar uiteraard een zo hoog mogelijke verkoopprijs voor ontvangen. Verkopen via Marktplaats of een andere verkoopsite is een mogelijkheid maar kan ook voor veel problemen zorgen. Bovendien weet u nooit of u ook echt de hoogste verkoopprijs krijgt. Wie via sites als Marktplaats koopt heeft verder geen enkele garantie op de auto. Bynco is een bedrijf dat auto verkopen particulier hoog in het vaandel heeft staan. Hoe dat werkt leest u verder in het artikel.

Een auto met een inspectierapport brengt meer op

Wanneer u op de site van Bynco komt kunt u daar uw kenteken invullen en ontvangt u een betrouwbare waarde indicatie van de auto. Wanneer u zich kunt vinden in het geboden bedrag vindt er bij u thuis een volledige inspectie plaats door een onafhankelijke expert. Deze expert bekijkt de auto en maakt alvast foto’s van de auto. Voor deze inspectie betaald u  € 150 maar u zult zien dat met een gedegen inspectierapport de auto een veel hogere prijs zal opbrengen. Kopers houden ervan om een rijklare auto te kopen met bovendien nog 180 dagen garantie. Na de inspectie wordt er gezamenlijk een verkoopprijs gemaakt op basis van de inspectie, de gemaakte foto’s en kennis van de automarkt. Wanneer u akkoord gaat met de verkoopprijs wordt gestart met auto verkopen particulier.

Bynco doet het werk voor u

Uw werk is hierbij eigenlijk klaar. Bynco zorgt ervoor dat er een advertentie wordt geplaatst met foto’s erbij en staat potentiële kopers te woord als zij vragen hebben. Als een koper serieus interesse toont en bereid is het bedrag te betalen brengt Bynco de koper in contact met u en handelt u verder zelf de administratie af met de koper. Zo wordt auto verkopen particulier snel en gemakkelijk

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *