Verplichte APK keuring

Is je auto ouder dan drie jaar is ieder jaar de APK keuring een verplichte keuring. Hierbij wordt zowel de technische staat als de veiligheid onder de loep genomen van je auto. Natuurlijk moet deze keuring door specialisten worden uitgevoerd die weten wat ze doen, na de keuring wil je met een goed en veilig gevoel weer de weg op. Remmen, banden, uitlaatgassen en verlichting worden onder andere gecontroleerd. Bij APK Goes kun je een APK keuring laten doen door ervaren specialisten.

APK Goes

Milieu eisen van de APK keuring

Om het milieu te beschermen is een APK keuring een noodzakelijk instrument, door de uitlaatgassen te controleren komen er geen overbodige giftige stoffen in de lucht terecht. Met de keuring heb je de zekerheid dat je auto van binnen en buiten grondig wordt geïnspecteerd op uitlaatgassen. APK Goes is een keuringsstation die erkend is door het RDW. Hierdoor heeft het keuringsstation toestemming om keuringen te mogen uitvoeren, en keuringsrapporten op te stellen. Neem vrijblijvend contact op voor een APK keuring uit te laten voeren.

Velgen en banden zijn ook verkrijgbaar

APK Goes

Bij APK Goes kun je niet alleen je auto veilig laten keuren, voor een goede tweedehands auto ben je hier ook aan het goede adres. Maar dat is nog niet alles, ook voor velgen en banden kun je terecht bij Dahabautos.nl. Alles is op een plaats, koop, verkoop en onderhoud voor je auto, je hoeft niet meer naar een andere dealer toe als er iets met je auto aan de hand is. Of natuurlijk een auto wilt kopen. Wat voor auto je ook hebt, voor iedere auto hebben we de goede onderdelen. Of dit nu een oldtimer is of een recente uitvoering.

Dit vind je misschien ook leuk...