Waarom jij een Dodge Ram wilt

De Dodge Ram is onder het Nederlandse publiek nog een relatief onbekende auto. Waar je in de VS op iedere straathoek een Dodge Ram ziet staan moet je er hier in Nederland echt naar opzoek. Hoewel hier wel verandering in begint te komen.

Alleskunner

De Dodge Ram 1500 staat bekend als onhandige benzine slurpende auto onder de Nederlanders. Dit is echter onwaar. De Dodge Ram is namelijk echt een alleskunner! De laadruimte in de Dodge Ram is werkelijk waar gigantisch. Wel heb je voor deze laadruimte een cover nodig. Gezien het Nederlandse weer kun je vrijwel niet zonder. Hoewel de Ram er als echt pick-up natuurlijk wel het aller vetste uitziet!

Het interieur

Naast dat de laadruimte gigantisch is, is het interieur dat ook! Want ik erg handig is, is dat je er makkelijk met het hele gezin in kunt. De Dodge Ram is een van de weinige pick-ups waar vijf personen in kunnen. Dus ook op de achterbank heb je meer dan voldoende ruimte. De achterbank is even ruim als die van een van de meest luxe Duitse auto’s

De rij ervaring

En dan tot slot: de rij ervaring. De rij ervaring van dit monster is ongekend. Door de vierwielaandrijving komt de RAM vrijwel overal doorheen, en met de dikke V8 motor heb je ruim voldoende PK’s om het sommige sportauto’s flink lastig te maken. Hij is dat ook echt rap voor het gewicht dat de RAM mee moet zeulen.

Wil je tot slot nog iets extra’s? Dan kun je er ook voor kiezen om voor de Dodge Ram black edition te gaan. Deze heeft dat extra beetje schwung.

Dit vind je misschien ook leuk...