Wil jij de goedkoopste elektrische auto van Nederland rijden?

Ben je op zoek naar een andere auto? Nog steeds een Peugeot maar dan ééntje die zuiniger is? Waarschijnlijk laat je jouw keus dan afhangen van een aantal factoren. Als eerste neem je natuurlijk de grootte van de auto in overweging. Als je alleen bent dan heb je op zich niet zo’n grote auto nodig dan wanneer je een gezin hebt met drie kinderen en een hond. Toch kan ook als je in de meeste gevallen alleen in de auto zit, het prettig zijn om een wat ruimere en luxere auto te rijden. Zeker als je bijvoorbeeld vele kilometers op de snelweg zit vanwege je werk. Rijdt je veel in de stad en moet je vaak manoeuvreren in krappe straatjes en je in kleine parkeerplaatsen wurmen? Dan is een grote auto juist helemaal niet handig.

Goedkoop kilometers met je auto rijden

De prijs van je nieuwe auto is afhankelijk van de grootte en de luxe die je kiest, dat is waarschijnlijk wel duidelijk. Toch kun je de prijs van de door jouw te rijden kilometers grof verlagen als je de juiste keuzes maakt. Waarschijnlijk heb je al eens gekeken naar een elektrische auto, want ook jij weet dat een tankbeurt bij de benzinepomp vele malen meer kost dan het opladen van je accu aan een laadpaal. Daarnaast hoef je voor een elektrische auto geen wegenbelasting te betalen. Daarbij komt ook nog dat je een zeer lage bijtelling hebt als je besluit een elektrische auto zakelijk te gaan rijden. Wat viel je op toen je keek naar het kopen van een elektrische auto? Juist! De aanschafprijs ligt bij deze auto’s veel hoger dan die van auto’s op fossiele brandstof. Dat is dus een flinke tegenvaller.

Geen aanschafprijs betalen bij een elektrische auto?

Ok, jij wilt goedkoop autorijden en je weet dat je hiervoor elektrisch moet rijden, maar die aanschafprijs maakt zo’n auto dan toch net even te duur, omdat je zoveel geld niet hebt liggen? Als we je vertellen dat je de goedkoopste elektrische auto van Nederland kan rijden zonder de aanschafprijs te betalen, zou je dat dan willen? Natuurlijk! Het bespaart enorm veel geld. De oplossing voor jou is: Leasen!

De goedkoopste elektrische auto van Nederland lease je

Als je besluit een elektrische auto te leasen dan betaal je geen aanschafkosten. Daarentegen profiteer je wel van het goedkoop kilometers rijden. Geen dure benzine, geen wegenbelasting en een lage bijtelling. De goedkoopste elektrische auto van Nederland lease je dus. Door een elektrische auto leasecontract te tekenen geef je jezelf ook vele andere zekerheden. Zo ben je vanaf het moment van tekenen altijd verzekerd van goed vervoer. Mocht je brokken maken, of pech krijgen met je elektrische auto, dan zorgt de leasemaatschappij direct voor vervangend vervoer. Je betaald voor deze diensten altijd een vast maandbedrag. In dit maandbedrag zitten ook de kleine en grote beurten, de autoverzekering en je afschrijving berekend. Je hoeft dus naast dat maandbedrag en de kosten voor het opladen van je auto geen andere kosten te verwachten. De goedkoopste elektrische auto van Nederland leasen geeft dus ook financiële zekerheid.

Dit vind je misschien ook leuk...