Wil jij een occasion kopen? Waarom doe je dat dan niet eenvoudig online?

Een occasion kopen doe je meestal bij een dealer in de omgeving van je woonplaats. Je bezoekt echter niet één dealer maar kijkt rustig even rond zodat je weet wat er zoal te koop staat in de buurt. De meest geschikte occasions probeer je met elkaar te vergelijken. Dit kost je meestal wel een aantal weekenden qua tijd. Een occasion kopen doe je niet zo maar, een auto kopen kost namelijk niet alleen tijd maar ook veel geld dus je wilt wel een goede keus maken.

Vergelijk een groot aantal occasions online

Hoe handig is het als je een groot aantal occasions online op één website zou kunnen vergelijken? Dit kan bij Bynco. Het vergelijken op deze website gebeurd via filters. Je vult eenvoudig je wensen in en laat het systeem weten waarnaar je op zoek bent. Naar welk merk bijvoorbeeld of wil je graag een station, hatchback, SUV of misschien wel hybride? Als je alle wensen en eisen hebt ingevuld en je klikt op zoeken, dan verschijnen enkel en alleen die occasions op je beeldscherm die voldoen aan jouw eisen.

Ook een occasion kopen doe je eenvoudig online bij Bynco

Staat jouw gewenste occasion erbij? Mooi! Dan kun je klikken op bestellen en de occasion wordt binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd. Ho! Zal je nu denken, maar is dit wel betrouwbaar? Jazeker, je hoeft niet bang te zijn dat je een misstap maakt. Nadat de occasion is bezorgd heb je namelijk twee weken de tijd om te beslissen of dit de occasion is waarnaar jij op zoek was. De geleverde occasion kopen? Dan krijg je bij jouw aankoop 180 dagen garantie. Wil je de occasion toch niet hebben, dan lever je deze kosteloos terug en krijg het gehele aankoopbedrag op je rekening teruggestort.

Dit vind je misschien ook leuk...